Time schedule of school year 2019-2020 (Secondary school)

(Be effective from 1/8/2019)

MORNING

Period 1

8:00 - 8:45

 

Break 5 minutes

Period 2

8:50 - 9:35

 

Break 5 minutes

Period 3

9:40 - 10:25

 

Break 5 minutes

Period 4

10:30 - 11:15

 

Break 5 minutes

Period 5

11:20 - 12:05

Lunch time: 12:05 -12:30

A short snap: 12:35 - 13:20

AFTERNOON

Period 6

13:45 - 14:30

 

Break 5 minutes

Period 7

14:35 - 15:20

 

Break 5 minutes

Period 8

15:25 - 16:10

Clubs in period 7, 8


Về chúng tôi